Ah niisama pulbrijuttu | Marleen arutleb


Täna oli mul tõsine pesupäev, noh nii palju riideid tavaliselt ühe päevaga pole masinasse pistnud.
Mina ei tea kas see on meie maja probleem aga pesukorv täitub minutitega, võibolla tundub nii aga päris ausalt nii ka on. Samas pesumasin ei ole ka nüüd igivana, et pesta hunnikutäit riideid puhtaks.
Meenutan nüüd, et millal me endale soetasime selle kodumasina ja teate see masin on meil olnud juba kaks aastat. No kaks aastat on ju veel okei, kui nüüd nii võtta. Samas jällegi vaevab mind viimasel ajal tõsine mure pesumasina lahtriga. Kõik eelnevad korrad on kenasti sahtel tühjaks saanud ja pole olnud niisket pesupulbri jääki sahtlis. Nüüd aga viimasel ajal ei loe enam mis koguses pesu pesed ja palju pulbrit sahtlisse kallad, ikka on pulber sahtlis. Läksin ka foorumitesse lugema, et jummel kas tõesti masin nüüd hakkab näitama tõelist palet ja annabki otsad, või on see probleem millegis muus.
Selgus, et ma ei olegi ainus hädaline oma masinaga ja arvamusi on erinevaid.
Nimelt oleneb see veesurvest, ehk siis surve tõttu ei suuda pulbrit sahtlist ära vulistada.
Mõni süüdistas ka pesupulbrit ennast, et ehk hoopis vale toode.
Ja kolmas seletas öko pulbritest, ning lõpuks alla kerides paljud loobusid sellest sahtlist ja viskavadki otse masinasse pulbri, et siis on kohe kindel värk. No praegu on kasutusel Bonux, maximas hetkel 1,5kg 4,09€  . Tallinnas ostsin pidevalt Mayeri Sensitive pulbrit praegu pisut kallim, maximas 5,39€  . Mayeri Sensitive pulber meeldis mulle rohkem, sest ta ei olnud nii tugeva lõhnaga ja noh ei sisalda valgendit, lõhna-, värvi- ega säilitusaineid. Seda ütleb juba ''Sensitive'' ise.
Samas jällegi kas on hea variant pidevalt visata pulbrit masinasse, mäletan kui Amway toodete esitlust tehti ja näidati kuidas pulber lahustub. Poe pulber läks topsi põhja ja Amway kraam lahustus igas temperatuuris kenasti ära. Muidugi tuttavad on ka ikka taevani kiitnud ja öelnud, et tasub osta küll. Samas mina tahan ikka ruttu ja kohe midagi haarata, ehk hoopis üldse minna üle pesugeelidele.
Aa ja muide, väidetavalt Amway pulbril pidi vänge lõhn olema!
Samas jällegi jube tüütu, et igat värvi riideeseme peale peab olema erinev geel. Leidsin omale ühe hea koha kust piiluda mida uut siis proovida. (link)

Mis pesupulbrit, geeli või kapslit teie kasutate?

Sildid: , ,