ONLINE BRONEERINGUD| Hea või halb?


Täna räägin hoopis ONLINE BOOKINGUST!

Tegelikult on see midagi mis mind vägagi hõlmab. Olen ripsmetehnik ja broneeringud on selline igapäevane teema. Küll aga on teatud hulk inimesi, keda siis tegelikult ka broneerimine läbi arvuti häirib. Häirib selles mõttes, et nad ei taha võtta seda aega proovimiseks või tutvumiseks. Võetakse teatud hoiak, et vot mina ei proovi ja miks isegi peaksin. Palju lihtsam on küsida, kui ise proovida. On see mugavus? Või pigem emotsionaalselt raske? Ei tea. Seal samas on tegelikult väga paljud läinudki täiesti üle online broneerimisele, tihti on see kliendile mugavam, sest kui on valida kohale mineku või neti teel broneerimise vahel, siis olenevalt sellest kui kaugeks jääb see koht kuhu broneeringut soovitakse teha on lihtsam, vahest ka odavam proovida ise see aeg panna kirja.
Jah, tegelikult alati saab ka helistades asjad kirja panna ega peagi ise millegi pärast muretsema. Küll aga iluteenindajatel on tegelikult omad aga'd helistades, ehk näiteks salongis on mitmeid erinevaid tegijaid kelle juurde aeg broneerida. Iga tehnik ei saa kõigile aega broneerida, sest ehk sellel ilutegijal on teatud päevad või kellaajad põhjusega, kas kinni tõmmatud või pausina märgitud.  Seal on nii palju erinevaid põhjuseid miks on keeruline viis telefonitsi broneeringuid teostada. Muidugi seda tehakse, aga on palju arusaamatusi mis võib viia selleni, et isegi aastaid käinud püsiklient vihastab. Näiteks, kuna tema broneeritud teenus on valesti ajastatud ja teenindajal on broneeringud järjest kinni kalendris, ehk isegi ei ole aega koheselt pakkuda alles 2-3 nädala või isegi kuu aja pärast.

ONLINE BOOKING aga ise arvestab teenuse ajakuluga, ning iluteenindaja saab ise määrata juba programmi tööajad, vabad päevad ja puhkepausid. Klient ainult peaks siis julgelt tegema broneeringu, millele lisaks saab ta veel kinnituseks ka meili. Mis saaks veel mugavam olla? 😊

Kes soovib Viljandisse minu juurde ripsmeid või kulme rõhutama tulla siis lisan teile siia otsetee online Bookingu proovimiseks pildi kujul.
Lisaks ka MLASH facebooki kust leiab kõike seoses ripsmetega!


http://mlash.salon.life/mlash/


MLash

Sildid: , , ,