pühapäev, 11. juuni 2017

EBA + pettumus

PUBLIK.EE

Kui see üritus ühel hetkel siis praktiliselt läbi sai, ma kõndisin ja nutsin auto juurde teel.
Mul oli nii valus, et ma ei saanud kuidagi pisaraid tagasi hoida. Päriselt, kella 19.30-23.00 seismine ühe koha peal. Mind valdas tunne, et ma varsti enam lihtsalt ei suuda.. kukungi kuhugi sinna samusesse ja olen laip.

Pettumus oli meeletu! Esiteks rikkus ära minu jaoks kogu ürituse Ženja Fokin. Ütle veel midagi labast ja koledat?!

Teiseks, ei osanud ma arvata, et olenemata pidulikust üritusest võib sinna kohale lennata puhta katkistes sukkades - jah, mõistan see on tema stiil aga kas ikka on vaja sellist riietust sinna?
Inimene pinguta  natukenegi. Teadagi, et ega kedagi ei huvita see mida keegi oma riietusega seal öelda tahab aga lihtsalt ma ise valmistusin niii hulluks jooksmiseks.  Ma sõitsin mehega 5 korda Tartusse, et leida talle punast värvi kingi. IN REAL! Kui ta poleks saanud neid siis ma lihtsalt oleksin nii pettunud olnud ja me ilmselt ei olekski kohal olnud.

Ma panustasin nii palju õhtu meeleolule ja tutvustele aga kui ma kohale saabusin siis mu sees näris kogu see tunne: Miks sa tulid siia?  Kes sa üldse oled? Pole ju VIP, mingi mõttetu kirjutaja omaette!
Mul polnud mingit isu ega tuju, nägin vaid seda kuidas märgati parimaid aga ei olnud mingit kokku viimist, tutvust, mänge - seda mida Mallukas viimases postituses rääkis ( LINK) .

Ma naersin, sest mees rääkis alati midagi aga ma vastasin talle iga kord, et mh? mida? ma ei kuule?
IN REAL! :D Ma ei kuulnud vist poolt juttugi mida ta kõrval rääkis.

Ja see teine üritus millest siis nagu veel räägiti, et ''BOIKOTEERITAKSE'', just.
No vot ma nüüd ei tea, vaatasin korraks neid kellaaegu 11-16.00 kestis neil see mingi üritus aga EBA hakkas ju üldse 20.00 . On see siis nüüd patt, et seal tehti teistsugune üritus ja samal päeval aga mitte samal kellaajal. Kedagi ju ei sunnita, ma isegi ei arvanud, et ise kohale lähen.

Anu Saagim oli küll õiges kohas! Viskasin mehele vahepeal nalja, et kui siin rohkem alkoholi oleks pakutud siis oleks vist õhtuks kõik afterpartyl ka tantsinud ja järgmisel päeval juba kõik facebookis sõbralistis. :D Sest õhkkond oli väga paks ja olgem ausad, no ei lähe ju võõra inimese juurde. Ega väga ju ei oska ka niimoodi läheneda.

Ise kandideerisin eluliste blogide kategoorias ja hääle andsin Mallukale, loen ja mulle ta meeldib just sellisena nagu ta on. Triinu-Liis (LINK)sai minu hääle ja pimeblogija Kai (LINK). Ma tegelikult olin natukene kurb, et sellest eelmise aasta trianglist Kai oleks saanud peaaegu auhinna ja lootsin, et sellel aastal on uus võimalus aga Jane (LINK) on ka tubli ja kõik teisedki. See kategooria ongi kõige rohkem blogisid täis, et esikolmik on selline väike number siin. Võiks olla isegi, et rohkem tunnustust ka teistele. Pigem just see, et kõik blogivad ja kõik on ühe puuga löödud :D ja mõni näeb jubedat vaeva oma postitustega terve aasta ja EBA-l kindlasti närib natuke seest.
Mind näris see, et ANDKE TOOLI! :D
Ma oleks mega häppy olnud kui keegi oleks öelnud:,, Jaa tooli saab omale Marleen!'' :D

See oli vist nagu mingi korduv plaat mu peas: tool! tool! tool!.. jalad! jalad! jalad!.. Ai ai ai!

Jah, no ja mis veel minu arust natuke mööda oli.. nagu reaalselt, me tuleme ülessätitult nuudleid sööma?  Kõik muud suupisted, super! Aga no need nuudlid nüüd küll ei sobinud. :D
Tekitas peas pildi kuidas keegi karbiga makaroni piimasupi käekotist välja võtab ja lürpima hakkab.

SORRI! :D ei...ei..ei!

Muidu üldiselt üritus on vahva ja kõik on hästi aga ma arvan, et järgmisel aastal ootab meid hoopis Pärnu grillfest ja rand.
Käidud, nähtud ja tehtud aga mu jalad ei pea sellele õhtule vastu :D Mehel sama jama.
Äkki vanad inimesed hingelt? :D

Pille Väljataga pildi autoriks. ( Tõsise näoga töötlesin pilti meie punaste kingade kombost) :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar